GEOENERGIDAGEN 2014 – Program

LoggaGeoenergidagen2014
Nu är programmet för GEOENERGIDAGEN 2014 klart och det går att anmäla sig via webbforluläret.
 
Liksom förra året håller vi till på Clarion Hotell Arlanda och inleder med en eftermiddagsworkshop den 30 september med efterföljande mingel och middag.
Under workshopen diskuterar vi förslaget till branschpraxis för Termisk Responstest (TRT), ett förslag till mätprogram för geoenergianläggningar, och andra aktuella teknik- och forskningsfrågor.
 
Onsdagen den 1 oktober är själva Geoenergidagen 2014. Det är ett heldagsseminarium med inbjudna talare där vi tar upp geoenergitillämpningar i infrastrukturen, betydelsen av turbulent flöde i geoenergikollektorer, geoenergi för kulturbyggnader, inverkan av flöde i sprickor, samt hur man räknar LCC för geoenergi. Vi har även en panel med representanter från Finland, Norge och Danmark där vi lyfter fram geoenergimarknaden och utvecklingen i de nordiska länderna.
 
Vi kommer även i år att erbjuda ett begränsat antal utställarplatser i bakre delen av seminariesalen under konferensdagarna. Ditt företag kan boka utställarplats HÄR.
 
Anmälan till Geoenergidagen 2014 och dess workshop och middag kan du göra HÄR. Intressenter och Stödjande Företag i Svenskt Geoenergicentrum har rabatt på anmälningsavgiften.
 
Vi ses på Arlanda den 30 september – 1 oktober!